House Music

DJ Zinhle Answers 11 Interesting Questions Fans Are Dying To Know

DJ Zinhle wants another child.

DJ Zinhle Answers 11 Interesting Questions Fans Are Dying To Know. Over the years Zinhle had captured many admirers for just being a humble soul who also makes best of her work and beauty.

 

She started out as a closed off person who couldn’t reveal a thing about herself, now she is always eager and ready to answer all the questions her fans are dying to know.

 

From who she is in love with to wanting a second baby, she pours it all out and it is sure interesting.

HERE’S A Q&A:

1. Question: Are you in a relationship?
Answer: Yes, with myself. Most important relationship anyway.

2. Question: Are you still friends with Pearl?
Answer: No longer friends. Lovers now.

3. Questions: What are your favourite international or local TV shows?
Answer: SA’s The Queen

4. Questions: I miss Nomdeni. Are you guys still cool?
Answer: We’re still cool

5. Question: Your favourite restaurant?
Answer: Big Mouth

6. Question: A DJ you’ve always looked up to?
Answer: Definitely Oskido.

7. Question: How many more kids do you want to have?
Answer: Just one more.

8. Question: Who is your crush?
Answer: I feel like having a crush on someone is something I left in my 20s. I feel like a crush in your 30s are major childish.

9. Question: Are you Zulu or Ndebele?
Answer: Zulu

10. Question: Are you always a happy person?
Answer: Not in the morning babes.

11. What is one your best memories, and your worst memories?
Answer: Best – Giving birth to Kairo. Worst – My dad’s death.

Show More

Related Articles

error:
Close
Read previous post:
Mafikizolo Drops New Blazing African Inspired Single ‘Mazuva Akanaka’

Mafikizolo Drops New Blazing African Inspired Single 'Mazuva Akanaka'. Instead of deflating and losing flavour Mafikizolo just took their music...

Close